One-IT – Aniversare 12 Ani de activitate

One-IT – Aniversare 12 Ani de activitate
5 (100%) 1 vote

– În aceşti 12 ani am investit energie în colaborarea cu clienţii noştri, să fim aproape de ei şi să le implementăm soluţii în afacerea lor care să-i conducă spre succes. Am ştiut dintotdeauna că există o strânsă legătură între dezvoltarea mediului de business în care activăm şi dezvoltarea companiei noastre. Tocmai de aceea ne-am concentrat mereu atenţia pe implicarea în proiecte şi parteneriate cu impact major şi imediat asupra comunităţii locale şi asupra mediului de afaceri din Maramureş şi din regiune. Iar misiunea noastră pentru viitor este să ne diversificăm şi mai mult paleta de servicii şi soluţii IT care să aducă plus valoare pentru cei care, în ultimii 12 ani, ne-au investit cu încredere — clienţi, parteneri de afaceri, societate civilă şi angajaţi. La acest moment aniversar, aducem clienţilor noştri soluţii noi IT care generează avantaje în fiecare business pentru că sunt scalabile şi oferă rezultate vizibile din prima clipă de la implementare.

Cu ocazia aniversarii noastre am sarbatorit alaturi de clienti printr-un eveniment unic pe piaţa IT din regiune: „Innovation IT în Baia Mare”.  La acest eveniment ne-au fost alaturi si partenerii: Microsoft, Bitdefender, Toshiba, Lenovo, Polycom si Xerox.

Multumim tuturor clientilor care au acordat incredere in serviciile si produsele noastre in acesti 12 Ani!

.

– Mai multe detalii despre eveniment pe:  https://www.one-it.ro/blog/innovation-it-in-baia-mare-eveniment-dedicat-clientilor-business-one-it/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.