Eveniment in Baia Mare: Finanţare nerambursabilă pentru echipamente IT

5/5 - (1 vote)

     Saptamana trecuta a fost organizat in Baia Mare un seminar de mare interes pentru companiile din sectorul privat din judeţul Maramureş. În parteneriat cu Sov Consulting, OTIMMC Cluj – CIAI Satu Mare şi Publicom, One-IT a organizat seminarul gratuit „Finanţare nerambursabilă pentru echipamente IT”, care s-a derulat la Best Western Eurohotel Baia Mare.

fonduri nerambursabile

Scopul seminarului a fost de a facilita accesul companiilor maramureşene la informaţii legate de finanţările nerambursabile disponibile în exerciţiul financiar 2016-2020. One-IT a venit, astfel, în întâmpinarea celor care doresc să-şi optimizeze procesele interne de lucru si sa creasca productivitatea cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie şi care sunt interesaţi să acceseze fonduri europene nerambursabile pentru achiziţionarea de echipamente IT — servere, calculatoare, laptopuri, multifuncţionale şi alte periferice —, software şi licenţe, precum şi pentru realizarea de software şi programe informatice personalizate afacerii lor sau domeniului lor de activitate.

Informaţii extrem de preţioase au fost prezentate de către Cristian Raţiu, consilier în cadrul Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Cluj, CIAI Satu Mare, şi Ovidiu Goga, manager Sov Consulting. Informaţiile oferite celor peste 100 de participanţi s-au referit la:

  • Fondurile europene disponibile pentru modernizarea echipamentelor IT, Wi-FI
    şi alte linii de finanţare pentru exerciţiul financiar 2016-2020;
  • Criteriile de eligibilitate pentru accesarea fondurilor europene;
  • Domeniile de activitate şi cheltuielile eligibile pentru finanţare
    nerambursabilă;
  • Etapele şi durata obţinerii finanţării;
  • Costurile obţinerii de fonduri europene;
  • Perioadele de depunere a proiectelor ş.a.m.d.


Seminarul gratuit „Finanţare nerambursabilă pentru echipamente IT” a demonstrat, aşadar, că piaţa economică maramureşeană este interesată să se modernizeze şi să se dezvolte cu sprijinul fondurilor europene. Drept mărturie stă publicul numeros care s-a înscris pentru a participa. Peste 100 de reprezentanţi ai companiilor private din Baia Mare şi împrejurimi au ales să se informeze direct de la specialişti cu privire la oportunităţile de finanţare pe care le au la îndemână în următorii ani, iar compania organizatoare — One-IT — a demonstrat încă o dată că nu este un simplu pion în spectrul economic regional, ci un vector de creştere a competitivităţii pe piaţa economică din România.

Vezi comunicatul de presa cu privire la acest eveniment: Comunicat de presa: Finanţare nerambursabilă pentru echipamente IT

 

Share and Enjoy !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *