“Vreau să fiu Antreprenor” ediția Baia Mare – un proiect inițiat de Romanian Business Leaders, filiala Maramureș

5/5 - (1 vote)

Event by Romanian Business Leaders, filiala Maramureș

“Vreau să fiu Antreprenor” ediția Baia Mare

În 25 Martie de la ora 18:00, am bucuria de a deschide împreună cu Sergiu Cadar (CEO SomProduct Romania) primul eveniment online al celui mai interactiv și inspirațional program de mentorat pentru tinerii pasionați de business: “Vreau să fiu Antreprenor – Maramureș”, un proiect al Romanian Business Leaders, filiala Maramureș. 🚀

O să discut in cadrul acestui eveniment despre: “Abilități necesare pentru a începe un business și cât de mult contează ideea într-un business.”
Iar Sergiu Cadar va aborda tema: “Construiește un Magazin Online în Timpul Liber”

Ne dorim ca acest program să aducă un plus de valoare tinerilor pasionați de afaceri și să aibă oportunitatea de a-și transforma visele în realitate.


👉 Pentru înscriere accesați linkul de aici:  înscriere “Vreau să fiu ANTREPRENOR”  

“Vreau să fiu ANTREPRENOR” este un proiect “România Business Leaders” și este dedicat tinerilor liceeni și studenți din țară.
Scopul acestui proiect este de a dezvolta spiritul antreprenorial în rândul tinerilor pasionați de ideea de business și dezvoltare.
Programul se va desfășura live pe pagina de Facebook și Zoom în data de 25 martie- 8 aprilie 2021.
Programul “Vreau să fiu Antreprenor” îți oferă acces la informații esențiale și mentorat prin care antreprenori de succes te vor ghida pentru a-ți pune în aplicare ideea afacerii tale.
Pentru a putea avea oportunitatea unui program de mentorat 1 la 1, va trebui să prezinți un pitch.

Programul:
Vor fi 3 programe, dintre care în primele două vom avea parte de prezentări ale unor oameni de succes în antreprenoriat.
Primul eveniment are loc pe 25 Martie, iar al doilea pe 1 Aprilie.
În cel de-al treilea program, care va avea loc pe 8 Aprilie, se vor selecta din 10, 5 pitch-uri câștigătoare, iar tinerii respectivi vor putea beneficia de programul de mentorat de 1 la 1 care se întinde pe lunile Aprilie – Mai – Iunie și constă în 5 sesiuni de mentorat.
Speakerii:
În cadrul primului program îi vom avea ca speakeri pe Sergiu Cadar – CEO la Somproduct și pe Nicolae Onțiu – Fondatorul One-IT
În cadrul celui de al doilea program îi vom avea ca speakeri pe Ciprian Borșan – Fondatorul Companiei de Marketing Harpoon și a Clubului de Antreprenoriat Maramureș Business Club și pe Jacques de Boer – Director Executiv al Printmasters

Ce înseamnă un pitch?
Un pitch reprezintă o prezentare scurtă a ideii tale de afaceri cu detalii cât mai exacte, și care să cuprindă elementele esențiale pentru a dovedi că ideea ta este una bună. Dacă doriți să susțineți în fața antreprenorilor noștri un pitch veți avea opțiunea pe mail-ul folosit la înscriere despre ce trebuie să conțină și cum trebuie făcut.
Poate îți este frică pentru că este un domeniu necunoscut de tine ÎNCĂ, dar, dacă îți dorești cu adevărat să FII ANTREPRENOR trebuie să faci primul pas.

👉 Pentru înscriere accesați linkul de aici:  înscriere “Vreau să fiu ANTREPRENOR”  

Share and Enjoy !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *