Bun Venit

Salut,

Iti multumesc pentru vizita pe site!

Sunt Nicu Ontiu, tata, sot, prieten si, nu in ultimul rand, om de afaceri.

De ce un blog Nicolae Ontiu? Experienta de business pe care am acumulat-o in ultimii ani, atat experienta tehnica IT cat si in managementul afacerilor, doresc sa o fac cunoscuta si sa o impartasesc cu cat mai multe persoane interesate; In felul acesta doresc sa adaug un plus de valoarea oamenilor din jur si mediului de afaceri local.

Doresc sa multumesc aici clientilor si partenerilor One-IT de la care am invatat atat de mult in acesti ani si nu in ultimul rand familiei mele pentru tot suportul si sprijinul primit.

In acest blog o sa vorbesc despre lucrurile care imi plac, despre tehnologii IT, despre solutii tehnologice, despre antreprenoriat, sau pur si simplu sa impartasesc opinii personale despre afaceri, marketing, IT sau alte domenii. Articolele prezentate aici sper sa aiba valoare pentru oamenii de afaceri, manageri sau orice alti vizitatori ai acestui site. Doresc sa impartasesc din experienta mea pentru ca imi place sa ma implic, sa dezvolt, sa gasesc solutii si sa ii ajut si pe altii sa se implice, sa dezvolte si sa gaseasca solutii.

In speranta ca informatiile de aici o sa fie utile,

Iti doresc numai bine!

Nicu Ontiu

Share and Enjoy !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *