Mulţumiri participanţilor la seminarul despre tehnologie – au făcut fericiţi peste 100 de copii!

5/5 - (1 vote)

In 18 Decembrie seminarul organizat de noi in parteneriat cu Silkweb cu tema: „Cum să fii mai eficient cu ajutorul tehnologiei și-a atins scopul: Informaţii preţioase pentru oamenii de afaceri şi daruri pentru copiii de la Esperando.

Adresez mulţumiri tuturor participanţilor pentru cadourile aduse acestor copii cu dizabilităţi ingrijiţi de Esperando. Mă bucur că am reuşit să facem sărbătorile mai frumoase acestor copii!  Am reuşit să strangem 103 pachete prin binevoinţa acestor oameni dragi din Baia Mare.

Seminar caritabil pentru Esperando

Decembrie este, prin excelenţă, luna generozităţii, a apropierii de cei dragi nouă şi de oamenii din jurul nostru. Acest seminar de business l-am organizat ca să aducem bucurie și speranţă copiilor şi tinerilor aflaţi în grija Asociaţiei Esperando. Pe de altă parte, în perioada sărbătorilor de iarnă, se înregistreză mai multe atacuri la adresa securităţii informatice și a site-urilor, astfel că am considerat că este momentul oportun pentru a readuce în prim-plan tehnologii prin care oamenii de afaceri îşi pot securiza datele confidenţiale. Totodată am prezentat modalități de eficientizare cu ajutorul IT-ului pentru creșterea productivității în firmă.

– pentru mai multe informatii cititi si articolul despre eveniment pe blogul One-IT:
https://www.one-it.ro/blog/peste-100-de-copii-au-beneficiat-de-ajutor-de-la-participantii-la-seminarul-despre-tehnologie/ 

Share and Enjoy !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.