Locul I pentru echipa One-IT în Topul Firmelor Maramureşene

5/5 - (1 vote)

Recent compania noastră One-IT a primit premiul I la categoria IT în cadrul evenimentului Topul Firmelor Maramureşene 2014 (ediţia XXI) organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș.
Diploma One-IT locul 1
Nu pot decât să mă bucur că munca noastră este apreciată şi că, pentru al doilea an consecutiv, suntem poziţionaţi printre elitele economiei maramureşene. Acest lucru se datorează, bineînţeles, întregii echipe One-IT, care excelează în domeniul IT.  În egală măsură, succesul nostru se datorează clienţilor noştri, care ne obligă să fim mereu conectaţi la cele mai noi tehnologii şi să le oferim cele mai bune servicii în acest dificil şi provocator domeniu de activitate. Pentru toate acestea, le mulţumim!

-> Detalii mai multe despre acest eveniment și poze pe acest link: Locul 1 – Top Firme

Ne propunem și în continuare să fim aproape de clienți, să dezvoltăm și să implementăm soluții IT profesionale care să ajute la dezvoltarea și succesul clienților noștri, pentru că:
Știm că succesul nostru se clădește pe succesul clienților noștri!

One-IT are o echipă bine pregatită de specialiști autorizați direct de producătorii: Dell, Cisco, HP, Toshiba, Acer, Fujitsu, Microsoft și vă stăm oricând la dispoziție pentru consultanță specializată, proiectare și implementare de soluții IT.
Adaugăm valoare serviciilor și produselor noastre, pentru a oferi siguranța și puterea dezvoltării unei afaceri de succes.

Share and Enjoy !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *