Evenimentul INNOVATION IT 2016 in Baia Mare

5/5 - (2 votes)

Joi, 10 noiembrie 2016, am organizat împreună cu colegii din echipa One-IT a II-a ediție a evenimentului INNOVATION IT, eveniment dedicat clienților business One-IT.

Peste 100 de oameni de afaceri din Baia Mare și din județul Maramureş au participat la această conferinţă din domeniul tehnologiei, aici fiind prezenți în parteneriat cu One-IT și lideri mondiali în tehnologie: Dell, Microsoft, Bitdefender, Xerox, Logitech, CyberPower, Transart, Asus și Eaton.

Au fost prezentate multe informații din domeniul tehnologiei și despre dezvoltarea afacerilor.
Suntem convinşi că, având aceste informaţii la îndemână, oamenii de afaceri din Maramureş pot lua decizii mai bune şi îşi pot dezvolta mai sănătos firmele. Aceasta a fost dintotdeauna misiunea noastră, a echipei de la One IT — să aducem predictibilitate, stabilitate şi dezvoltare sănătoasă în mediul de afaceri zonal. Iar conferinţa Innovation IT reuşeşte foarte bine să ne împlinească acest obiectiv.

Scopul acestui eveniment a fost de a aduce mai aproape de clasa business din Maramureş cele mai noi tehnologii informatice şi soluţii de securizare a datelor pentru eficientizarea afacerilor. În sprijinul acestei idei, invitaţii One IT de anul acesta au vorbit despre inovaţiile pe care le aduc cele mai mari companii de hardware şi software din lume, dar şi despre pericolele la care se supun companiile în această eră digitală. În plus, s-a pus accent pe cele mai eficiente metode de securizare a informaţiilor business şi s-a creionat modelul unei afaceri de succes în anul 2017.

Speakerii de la ediţia din acest an a conferinţei Innovation IT reprezintă companii din vârful piramidei economice globale: Xerox, Logitech, Microsoft, Dell, Transart şi Bitdefender. Aceştia au avut prezentări pe teme de maximă actualitate, cum ar fi digitalizarea unei afaceri, soluţiile de business intelligence, noile modele de afaceri în 2017, securitatea informaţională, noua eră a conferinţelor video, cele mai performante produse şi echipamente IT ale momentului şi alte soluţii IT.

Vezi detalii mai multe pe www.one-it.ro/blog/innovation-it-2016-oneit-aduce-viitorul-tehnologic-in-maramures/

Share and Enjoy !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.