Cum sa iti dezvolti local o afacere puternica

5/5 - (2 votes)

local businessCa să dezvolți local o afacere puternică, ai mare nevoie și de componenta de online. Tocmai de aceea te invit să participi la evenimentul Academia de eCommerce organizat de Silkweb pe tema: “Cum să ai cea mai tare afacere din oraşul tău”, marţi, 6 iunie, de la ora 18:00, la Biblioteca Judeţeană din Baia Mare.

În cadrul acestui eveniment o să afli:

  • Ce este important să promovezi într-o afacere locală;
  • Cum folosesti platformele sociale pentru a indruma clientii spre locatia ta;
  • De ce o prezenţă online înseamnă mai multe vânzări offline pentru tine;
  • Tactici şi bune practici de local SEO;
  • Despre conţinutul potrivit pentru publicul local;
  • Cum atragi mai mulţi clienţi locali cu reclame PPC;
  • Importanţa datelor structurate şi a datelor de contact.

Evenimenul va fi susţinut de Cosmin Dărăban, care are 17 ani de experienţă online, iar în ultimii 11 ani de activitate la SilkWEB, împreună cu echipa, a ajutat peste 500 de firme să îşi crească traficul şi vânzările online.

În cadrul evenimentului, în calitate de invitat, o sa vorbesc despre cum poţi cu ajutorul tehnologiei să menţii şi să măreşti numărul clienţilor în business-urile care au un punct de lucru fizic cu clienţii.

Participarea este GRATUITĂ! Te poţi înscrie aici: http://bit.ly/inscriere_Academia_eCommerce
(numarul de locuri este limitat!)

 

Despre Silkweb:

Este agentie de web desing si eCommerce, partenera Google iar membri sunt certificati si specializati in diferite instrumente si strategii de vanzari, design, marketing si development. Au certificari Google Analytics Individual Qualification, Hubspot Inbound Certification, Google AdWords Certification etc.
Au experienta relevanta in eCommerce, optimizare rata de conversie, crestere trafic si vanzari (SEO, SEM & UX). Au dezvoltat peste 150 de magazine online din domenii de activitate diferite.
Proiecte dezvoltate de Silkweb: platforma Gomag (a carei dezvoltare a inceput in 2008), aplicatia de monitorizare MintMetrics, conceptul Academia de eCommerce by SilkWeb. 

Share and Enjoy !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *