JCI Business Cocktail Party pentru Mediul de afaceri in Baia Mare

5/5 - (8 votes)

Tort JCI Baia Mare “Dorim prin intermediul organizatiei JCI Baia Mare sa aducem schimbari pozitive in societatea noastra, contribuind cu un plus de valoare pentru piata de business din Baia Mare. Fiind parte dintr-o organizatie internationala avem multe avantaje care putem sa le valorificam aici in Baia Mare. Putem sa ne dezvoltam personal, putem sa dezvoltam antreprenoriatul si comunitatea din orasul nostru. Intr-adevar este greu in aceasta perioada sa facem ceva, dar totul depinde numai de noi. Cred si sunt sigur ca noi suntem generatia care va schimba Romania!” este una frazele pe care le-am spus la evenimentul JCI Business Cocktail Party, in calitate de Presedinte JCI Baia Mare pentru anul 2011.

Acest eveniment important pentru oamenii de afaceri baimareni a avut loc in 12.05.2011 si el deschide o serie de alte evenimente ce le va organiza JCI Baia Mare: “JCI Business Networking Event”, “JCI Business Club”, “Tineri Antreprenori” si “Initiere in Dezvoltarea Afacerii”.
JCI Business Cocktail Party s-a desfasurat la Centrul de Afaceri Millenium II si a avut aproximativ 100 de participanti din toate domeniile economice.

In cadrul evenimentului s-a socializat pe diferite teme de afaceri intre invitati, acestia avand ocazia de a-si petrece timpul intr-un mod placut si eficient la un cocktail alaturi de colaboratorii sau colegii lor de breasla. Mai mult de atat, organizatorii au incurajat un networking dinamic pentru ca fiecare invitat sa obtina noi conexiuni care sa-i ajute mai departe in dezvoltarea businessului lor.

In cadrul acestui eveniment au luat cuvantul:  Nicolae Ontiu – Presedinte 2011 JCI Baia Mare,  Radu Negulescu – Vicepresedinte Executiv 2011 JCI Baia Mare si Calin Bota Viceprimar Baia Mare.

“Misiunea JCI este una foarte clara: sa ofere oportunitati de dezvoltare care potenteaza tinerii sa creeze schimbari pozitive si durabile. In acest spirit vom organiza in viitorul apropiat o serie de proiecte foarte interesante pentru antreprenorii in devenire sau deja activi; proiecte ale caror efect suntem siguri ca va fi unul de dezvoltare a mediului de business din Baia Mare. ” spune Radu Negulescu – Vicepresedinte Executiv 2011 JCI Baia Mare
“In sanul unor asemenea organizatii, in care se reunesc tineretea, inteligenta si entuziasmul apar ideile novatoare, se naste progresul. Nu pot decat sa va doresc ca aceasta zi si aceasta intalnire sa fie de bun augur. Sa reusiti sa initiati cat mai multe proiecte comune viabile si realizabile!”, spune Calin Bota – Viceprimar Baia Mare.

Despre JCI:  – Junior Chamber International (JCI) este cea mai importanta organizatie internationala a tinerilor lideri si antreprenori intre 18 si 40 de ani.
JCI este prezenta in mai mult de 6,000 de comunitati din peste 120 tari, avand peste 200,000 membri si milioane de alumni.
Viziunea JCI:  – JCI aspira spre statutul de cea mai importanta retea globala de tineri cetateni activi: lideri, antreprenori si profesionisti.

Misiunea JCI: JCI este o platforma care le permite tinerilor antreprenori, lideri si profesionisti sa contribuie la producerea de schimbari pozitive in societate prin dezvoltarea de proiecte in care isi pot promova abilitatile de Leadership, capacitatile Antreprenoriale, Responsabilitatea Sociala si Valorile personale.

Sloganul JCI: “Be Better!” – Prin tot ceea ce intreprind, membri JCI, vor sa transpuna in practica sloganul JCI “Fii mai bun!”. Membri JCI din intreaga lume cauta solutii eficace la problemele curente si nu ezita sa actioneze pentru a crea un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi. De asemenea, membri JCI nu doar cred intr-o lume mai buna, ci sunt convinsi ca sta in puterea lor sa initieze schimbari acolo unde acestea se impun.

Evenimentul a avut loc cu sprijinul sponsorilor: Yofii Catering (www.yoffi.ro), Jidvei (www.jidvei.ro), Grup Cerneştean (www.cernestean.ro), Club Route 66 (http://www.route-66.ro) Andana Pan (www.andanapan.ro), Ikebana (www.floraria-ikebana.ro), Ceconii (www.ceconii.ro), Silkweb (www.silkweb.ro), One IT (www.one-it.ro) şi Publicom (www.publicom.ro). 

Poze de la eveniment:

Share and Enjoy !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *